How do you create a brand space that responds to the urban condition of Beijing and expresses Hyundai's commitment to sustainability?

To create Hyundai's Beijing Motorstudio, we turned a former factory building in the 798 Art District into a living ecology of interrelated parts — from passive air purification, plant systems, and geothermal heating and cooling to exhibitions, programming, and a cafe. Our renovation focuses on clean, low-impact energy consumption and dynamic data visualization meant to communicate the ways architecture and design impact our our environment and quality of life. We also commissioned a mural on the building's exterior, creating a de facto neighborhood gathering space.

For its launch, 2x4 developed the Motorstudio's inaugural exhibition, "Social Mobility: Envisioning Bodies in Motion." Comprising twenty-eight works at the intersection of art, design, commentary, and imagination, the show explores ways of visualizing movement in ways outside of conventional modes of representation. Spanning the global, regional, municipal, and individual, it is intended to leave visitors with a heightened consciousness of the problems and possibilities of how we move.

Execution

Exterior
A plant-filled vivarium wall filters light and conditions the interior, while a large-scale, energy-efficient filter system ensures air quality
A dynamic display visualizes the process at work with live metrics showing real-time air quality figures in relation to long-term sustainability goals
Interior digital displays
Exposed filter system on upper level
Interior biofilter
Interior lobby showing building annotation panel
Central "heart" space
Gallery entrance
Adjacent gallery space
"Social Mobility" exhibition
Exterior mural by Drawing Architecture Studio